Alla inlägg den 12 september 2008

Av Jessica - 12 september 2008 20:35

Jaha, nu är man igång och jobbar igen, var ju ett tag sen. I nästan två år har man gått hemma, tycker ju att det är en evighet, men gud så fort det går!  Jobbar ju dygnsvis, känns lite konstigt att packa väskan och sova borta, men det är bara två pass i veckan ungefär. Gick av mitt pass i morse ( kom i säng kl. tre i natt ) och åkte hem för att städa stugan, ska få gäster över helgen. Så skönt att komma hem och se att Janne har städat hela vårt hus. Sorterat och slängt allt sånt man lägger undan, som får vänta tills det finns tid över, men den dan kommer ju aldrig har jag märkt.

På eftermiddagen hämtade jag Victor och Melker hos dagmamman, så åkte vi till leksaksaffären. Victor fick panta flaskor från pensionatet, fick ihop 350 kr och för dom skulle han köpa en leksak. Vi gick väldigt länge och han kunde inte riktigt bestämma sig, ville liksom både ha saker och behålla pengarna. Förut brukade han försöka få kassörskan att betala grejerna åt honom, men det har han slutat med:)

Till slut bestämde han sig för ett par draculatänder och häxhänder i gummi, jätteläskigt! han laddar för halloween. Undrar när det är, tänkte ha lite fest då här ute i skogen, bara vi inte skrämmer upp oss som förra året, Sandra.

Vi hade fixat skattjakt för barnen och den skulle så klart vara på kvällen. Här är det ju väldigt mörkt, så vi och ficklampan följde så klart med och se till att ingen blev rädd. Lång historia kort, slutar med att VI trissar igång varandra och får fullständig panik. Barnen är hur coola som helst ( fattar dom inte att det är otäckt i mörker? ) och jätteglada över godisskatten.

Vi var inne igen långt före barnen.

Nu är jag ledig några dagar, så nu ska det nog hända lite mer att skriva om.

God natt


Ovido - Quiz & Flashcards